Verbouwing en renovatie

Het geeft een enorme voldoening om van een oud pand weer iets moois te maken. Elk bestaand gebouw herbergt verrassingen en ook mogelijkheden.

Een renovatie is hiermee best bewerkelijk, en vraagt om de juiste kennis en vakmannen. Met onze jarenlange ervaring in het renoveren van diverse panden kunnen wij met gepaste bescheidenheid zeggen dat u bij ons op het juiste adres bent. 

Wij kunnen u helpen en adviseren bij het ontwerp en uitvoering van uw wensen.
Onze ervaring zetten wij in om onvoorziene verrassingen in een vroeg stadium te ontdekken en hiervoor een passende oplossing te vinden. 

 

 

Bekijk onze portfolio met recente projecten

Hoe pakken we het aan?

Kennismakingsgesprek

Ieder succesvol project begint uiteraard met een kennismakingsgesprek. Samen met u bespreken wij uw ideeën en kijken we naar de mogelijkheden en eventuele beperkingen. Op basis daarvan maken wij een gedetailleerde offerte en plannen we de werkzaamheden in. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen.

Ontzorgen van bouwtekening tot oplevering

Wij coördineren het hele project van het begin tot het eind. Onze ambitie is u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat doen we door u helpen met de bouwtekeningen, vergunningsaanvraag, advies inzake subsidieaanvragen. We stemmen vervolgens alle werkzaamheden op elkaar af zodat het een vloeiende verbouwing wordt.

Wij werken met een vast team van professionele en ervaren vakmensen, waaronder timmermannen, elektriciens, loodgieters en stukadoors. Hierdoor kunnen wij de verbouwing snel en efficiënt uitvoeren, zonder onnodige vertragingen.

Wij hebben bovendien een aantal zaken in eigen beheer zoals; timmerfabriek, kozijnen maken en het leveren van glas. Dit heeft veel voordelen omdat wij u hierdoor de beste prijs en leveringsvoorwaarden kunnen bieden.

Wanneer alles gereed is, controleren wij samen met u het eindresultaat en zorgen wij dat u tevreden bent.